God fortsättning

>> lördag 26 december 2009

Julafton kom och gick och allt var precis som vanligt, god mat, fina paket och kalle anka.
M och jag har fått tillbringa en hel del tid tillsammans och det har varit mysigt. Idag har hon dock en trött och fnitterdag då de var ut igår på "hemvändarkväll" här i stan och kom väl hem sent om sider med värkande fötter och en vurpa på nysnön i baken.

Trots det har hon och jag varit ut en sväng på bytardag. M fick bla ett nytt objektiv till sin kamera som hon ville uppgradera till ett med större vidvinkel och sen har hon själv införskaffat sig en mac dator till stor glädje och stort hål i plånboken. Men glädjen känner nog inga gränser just nu. Själv håller jag envist fast vid min pc trots att jag också har en ny mac från jobbet.

Ikväll ska M hinna med att packa för i morgon vid 10 åker hon hem. Dagarna har gått snabbt som vanligt då hon är hemma och hon har nog velat stanna längre om det funnits möjlighet till det. Men, om lite drygt fyra månader fyller hon 25 och då blir det nog hemfärd om det funkar med jobbet. Och sen verkar hon ha bestämt sig för att hon gjort sitt i Olso efter sommaren, mot hösten någon gång........(mami hoppar lite glädjeskutt i smyg)

Här hemma har det för övrigt varit snöstorm idag och det har blåst ganska mycket och kallsnön har slagit i ansiktet då man varit ute. Är glad att inte M åker bil hem med sin pappa som planerat i morgon utan istället tar tåget direkt till Oslo.

Bilden är från kvällen innan julafton, då M och jag slog in paket, på vardagsrumsgolvet med massor med snören och papper och en massa silver strössel som fastnade överallt.....men det blev fina paket.

2 kommentarer:

Blogg Banken 26 december 2009 kl. 23:49  

Hej Cayenne

Vill också önska god fortsättning och nu är Julen över..det gick kvickt....hela detta året har bara sprungit iväg..var blev det av!

De har sagt att det ska bli en mycket kall helg till nyår även här..Någon snö har vi inte kvar iallafall...

xxx
Kojiki

Cayenne 28 december 2009 kl. 12:01  

Ja Kojiki, det bara sprang förbi och vips är man ett år äldre. Snö har vi i massor, ni går gärna några flak om ni skulle vilja. Även idag faller det stora vita flingor och även om det är vackert så får det vara nog nu...

Ha det gott...

Skicka en kommentar

Tack för besöket

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP